Home Doneren Contact

Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout en Spieren voor Spieren bundelen krachten

DEN BOSCH – Autobedrijf Van den Udenhout en Spieren voor Spieren slaan de handen ineen om samen spierziekten bij kinderen te verslaan. Om de gezamenlijke missie te realiseren is de driejarige samenwerking officieel ondertekend in de nieuwe Citystore van het autobedrijf, in hartje Den Bosch.

v.l.n.r. Kurt Verhees (directeur/eigenaar Van den Udenhout), Minke Booij (directeur Spieren voor Spieren) en Marc Bollen (commercieel manager Van den Udenhout Lease)

Het is belangrijk om goed voor elkaar te zorgen. En helemaal in tijden als deze. Kurt Verhees, directeur/eigenaar van Van den Udenhout, twijfelde er dan ook geen moment aan om Spieren voor Spieren een warm hart toe te dragen.
“Van den Udenhout is partner in mobiliteit. En voor iedereen die, om wat voor reden dan ook, wat minder mobiel is, hebben wij een passende oplossing. Daarom stellen wij graag onze transportbusjes beschikbaar voor vervoer tijdens de Spieren voor Spieren-dag of het gala.”

Gezonde spieren voor zieke spieren
Maar de samenwerking gaat verder dan alleen het beschikbaar stellen van materiële middelen. “De naam van ons autobedrijf is verbonden aan een aantal regionale sportevenementen (zoals de Brandloyalty Vestingloop, red.).
Wij realiseren ons dat deelname aan dit soort events niet voor iedereen is weggelegd. Ik ben dan ook erg trots op alle collega’s van Van den Udenhout die op dit soort dagen hun gezonde spieren inzetten voor zieke spieren.
Zij zijn zich dan ook enorm bewust van het voorrecht dat zij hebben, ten opzichte van mensen of kinderen met een spierziekte,” vertelt Verhees. “Daarom gaan wij kijken of we op een ludieke manier geld bij elkaar kunnen lopen voor Spieren voor Spieren!”

Ook Minke Booij, directeur van Spieren voor Spieren, is verheugd over de samenwerking: “Samen willen wij een sterke vuist maken voor kinderen met een spierziekte. Dat de medewerkers van Autobedrijf Van den Udenhout hun gezonde spieren inzetten voor kinderen met zieke spieren is fantastisch. Alleen samen kunnen wij alle spierziekten bij kinderen verslaan.”

 

Spieren voor Spieren
Er zijn 20.000 kinderen in Nederland met een zeldzame spierziekte. Dat is ongeveer net zoveel als een vol voetbalstadion van AZ. Spieren voor Spieren heeft als missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Met partners, met sportieve acties en evenementen én met de inzet van topsport- en kind ambassadeurs wordt zoveel mogelijk geld opgehaald. Spieren voor Spieren maakt mogelijk dat kinderen met een spierziekte sneller een diagnose en behandelingen krijgen, doordat zij kennis, kracht en mensen samenbrengt en activeert.

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs