Home Doneren Contact

Voor kids

Welkom op de speciale pagina voor kids!
Op deze pagina kun je van alles vinden over Spieren voor Spieren. Zo kun je bijvoorbeeld, op de pagina met spreekbeurtmaterialen, meer lezen over wat een spierziekte is en wat Spieren voor Spieren zoal doet.

Aanmelden als kind-ambassadeur 
Heb jij een spierziekte, wil jij uitgenodigd worden voor de super gezellige Spieren voor Spieren Dag, te gekke post ontvangen en op de hoogte zijn van wat Spieren voor Spieren allemaal nog meer doet? Meld je dan snel aan als kind-ambassadeur!

Spieren voor Spieren spreekbeurt 
Lijkt het jou super gaaf om een spreekbeurt te houden over spierziekten bij kinderen en Spieren voor Spieren? Ga dan naar de pagina met spreekbeurtmaterialen. Daar vind je alles wat nodig is om een goede spreekbeurt te houden. Geef je geen spreekbeurt, maar wil je wel meer weten over Spieren voor Spieren? Kijk hier dan ook vooral! Hier vind je bijvoorbeeld ook de stoere kleurplaat van Spiertje.

Zelf in actie komen
Wil jij zelf in actie komen voor Spieren voor Spieren? Dat kan! Je kunt van alles bedenken.
Wat dacht je van het inzamelen van lege flessen, sieraden maken of koekjes bakken en deze verkopen? Je kunt ook kijken of jouw school een Spierballenloop wilt organiseren. Dat is een sponsorloop om geld op te halen voor Spieren voor Spieren.

Ga snel naar sportenvoorspieren.nl. Daar kun jij je eigen actiepagina aanmaken. Super als jij jouw (gezonde) spieren wil inzetten voor kinderen met zieke spieren.

Meer weten?
Stuur een mailtje naar spieren@spierenvoorspieren.nl. Doen hoor, we helpen je graag op weg!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs