Home Doneren Contact
Profiel
Naam
Marit Bouwmeester
Sport
Zeilen

Marit Bouwmeester

De sport van Marit Bouwmeester 

Zeilen

Waarom Marit Bouwmeester ambassadeur is van Spieren voor Spieren 

“Als topsporter ben je heel bewust bezig met je lichaam. Je lichaam is je motor en je werkt er dagelijks aan om het zo gezond en sterk mogelijk te krijgen. Voor kinderen met een spierziekte is dat anders, hun spieren laten hun in de steek. Daarom wil ik mijn gezonde spieren inzetten voor Spieren voor Spieren zodat er hopelijk veel geld wordt opgehaald voor behandeling en onderzoek voor de zieke spieren.

Ik wil heel graag mijn steentje bijdragen in de bewustwording van kinderen met een spierziekte om zodoende meer geld op te halen zodat er snellere diagnoses kunnen worden gesteld, behandelingen en onderzoeken kunnen worden gedaan. Ook vind ik het belangrijk dat de kinderen kunnen genieten van de jaarlijkse leuke uitjes die voor hen worden georganiseerd.

Ik heb onder andere meegedaan met de Spieren voor Spieren Wintertijd Challenge. Wat een mooie ervaring was dat. ’s Nachts zeilen in het pikkedonker! Team Heiner in Lelystad organiseerde een zeilrace en daar heb ik me bij aangesloten. Het was een fantastisch evenement waar we met velen een nachtelijke zeilrace hebben gedaan en veel geld hebben opgehaald voor Spieren voor Spieren.”

 

 


Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs