Home Doneren Contact
Ja ik wil meehelpen

Jouw hulp is cruciaal voor kinderen met een spierziekte

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dat niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze doen. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen door iedereen op te roepen om in actie te komen en hun gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren.

Met jouw bijdrage kunnen wij:

  • Wetenschappelijk onderzoek financieren naar het ontstaan en de genezing van spierziekten bij kinderen en naar de ontwikkeling van nieuwe hulpmiddelen om de kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte te verbeteren.
  • Het ondersteunen en verbeteren van de diagnose, behandeling en zorg van spierziekten bij kinderen door middel van financiering van het Spieren voor Spieren Kindercentrum en de expertisecentra.
  • Concrete hulp door Spieren voor Spieren; individuele bijdragen voor (sport)hulpmiddelen en het organiseren van momenten die geluk brengen aan kinderen met een spierziekte.
  • Samenwerkingen binnen het spierziekte veld met andere fondsen, patiënt verenigingen en de (universitair) medische centra aangaan en bevorderen.

Het rechtspersonen en samenwerkingsverbanden informatienummer (RSIN) van Spieren voor Spieren is 807791428. Dit nummer kan worden gebruikt om gegevens uit te wisselen met overheidsorganisaties, zoals bijvoorbeeld de Belastingdienst. Hier kan men deze donatie vastleggen als periodieke schenking en gedeeltelijk terugontvangen. 

Let op!
Wij kunnen jou toevoegen als donateur na een schriftelijke bevestiging met handtekening. Je kunt hiervoor het machtigingsformulier invullen en ondertekend aan ons retour sturen per post of per mail. Voor periodiek schenken met belastingvoordeel verzoeken we je contact met ons op te nemen via spieren@spierenvoorspieren.nl of (030) 227 34 44.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2020 Spieren voor Spieren

IBAN DONATIES EN ACTIES: NL36INGB0000033322
IBAN FACTUREN: NL91INGB0008223303