Home Doneren Contact

Bedrijven

Steun van het bedrijfsleven is voor Spieren voor Spieren enorm belangrijk. Met behulp van onze partners kunnen we nieuwe onderzoeksprojecten en concrete hulpmiddelen voor kinderen met een spierziekte mogelijk maken. Spieren voor Spieren is een kleine en transparante stichting met een positieve en sportieve uitstraling. De lijnen naar al onze partners zijn kort en elke partner kan bij ons daadwerkelijk een verschil maken. Van strategische partnerships tot initiatieven op MKB niveau.

We maken graag samen met u een maatwerkplan voor jouw bedrijf. Meerjarige partnerships hebben hierbij onze voorkeur, zodat we echt met elkaar kunnen bouwen aan iets moois. We werken intensief samen met onze partners en betrekken hen zoveel mogelijk bij ons inspirerende (sport)netwerk en onze uitdagende sportieve evenementen. Een partnership met Spieren voor Spieren leidt vrijwel altijd tot trotsere en fittere werknemers.

Neem voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf en een oriënterende kennismaking contact op met Bart van Poppelen, programmamanager Fondsenwerving, via bart@spierenvoorspieren.nl of bel 030-2273444. Kijk ook ter inspiratie bij Word partner.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2020 Spieren voor Spieren

IBAN DONATIES EN ACTIES: NL36INGB0000033322
IBAN FACTUREN: NL91INGB0008223303