Home Doneren Contact

Word partner

Steun van het bedrijfsleven is voor Spieren voor Spieren onontbeerlijk. Spieren voor Spieren werkt intensief samen met haar partners en betrekt hen zoveel mogelijk bij haar inspirerende (sport)netwerk en uitdagende sportieve evenementen en acties. De invulling van de samenwerking verschilt per partner waarbij meestal een directe financiële bijdrage wordt gecombineerd met acties die in het desbetreffende bedrijf plaatsvinden of met deelname aan de Spieren voor Spieren evenementen.

Ook zijn er partnerships gebaseerd op het ter beschikking stellen van expertise of producten. Een partnerrelatie met Spieren voor Spieren sluit aan bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen van organisaties en leent zich goed als invulling voor vitaliteitsprogramma’s onder werknemers. De verbintenis met Spieren voor Spieren kan ook ingezet worden voor marketingdoeleinden.

Neem voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf en een oriënterende kennismaking contact op met Bart van Poppelen, programmamanager Fondsenwerving, via bart@spierenvoorspieren.nl of bel 030-2273444.

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs