Home Doneren Contact

Organiseer een actie

Als bedrijf kun je op diverse manieren in actie komen voor Spieren voor Spieren. Ons motto “Gezonde spieren voor zieke spieren” staat hierbij vrijwel altijd centraal. Hieronder vind je ter inspiratie een aantal voorbeelden hoe je met jouw bedrijf in actie kunt komen. Kijk ook bij Word Partner voor de mogelijkheden om structureel partner te worden.

Organiseer een sportieve Challenge

Organiseer een uitdagende sportieve Challenge voor Spieren voor Spieren die je samen met je collega’s aangaat. Met behulp van Spieren voor Spieren kun je bijvoorbeeld een illustere berg in Frankrijk of Italië op de fiets bedwingen samen met jouw collega’s. Door in het traject naar de Challenge toe met elkaar te gaan trainen combineer je teambuilding met gezondere en fittere werknemers en dat ook nog eens voor het goede doel.

Neem met een bedrijfsteam deel aan onze evenementen

Spieren voor Spieren is gedurende het jaar bij vele sportieve evenementen betrokken. Neem met een team van collega’s deel aan één of meerdere van deze evenementen en laat je hiervoor sponsoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Dam tot Damloop, de Egmond Marathon of de Hilversum City Run.

Koppel bestaande bedrijfsevenementen aan Spieren voor Spieren

Organiseer je bijvoorbeeld jaarlijks een klantendag, een sportieve activiteit met het personeel of vier je binnenkort een jubileum? Het kan erg inspirerend zijn om zo’n activiteit te koppelen aan Spieren voor Spieren, we denken hierin graag met je mee.

Bekijk hier hoe Business Lease haar jubileum aan Spieren voor Spieren koppelde

Neem voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf en een oriënterende kennismaking contact op met Bart van Poppelen, Programmamanager Fondsenwerving, via bart@spierenvoorspieren.nl of bel 030-2273444.

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs