Home Doneren Contact

Je bent uitgenodigd voor de Spieren voor Spieren Dag!

Spieren voor Spieren nodigt je uit op zondag 1 september 2024 voor een onvergetelijke dag in Wildlands Emmen! Een dag waarop we samen ontdekken en plezier maken. Een dag voor kinderen met een spierziekte en hun gezin, onze ambassadeurs en het Spieren voor Spieren team. Zien we jou daar?

Even op een rij:
Wanneer? Zondag 1 september 2024
Waar? Wildlands Emmen
Voor wie? Het hele gezin

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet ..

Een spierziekte is er helaas altijd. Zichtbaar of onzichtbaar. Maar tijdens de Spieren voor Spieren dag zingt jouw spierziekte voor heel even niet de boventoon. We organiseren een dag vol leuke en verbindende activiteiten. Een dag waarop je onbezonnen kunt genieten.

Het thema van deze dag is: Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet. We willen, samen met jou, op een andere manier naar de wereld om ons heen kijken. Naar onszelf. En de dieren. Op deze Spieren voor Spieren Dag draait het om ontdekken; je kunt veel leuke spellen verwachten!

Over de Spieren voor Spieren Dag

Een beetje achtergrondinformatie: wij organiseren jaarlijks een dag voor kinderen met een spierziekte t/m 17 jaar én hun hele gezin. Broertjes, zusjes; iedereen is welkom. Deze dag staat in het teken van kinderen met een spierziekte. We horen vaak dat gezinnen het de leukste dag van het jaar vinden! En wij stiekem ook. 

Benieuwd naar een sfeerimpressie van de Spieren voor Spieren Dag van vorig jaar? Bekijk dan snel hier de aftermovie!

Dus: zien we jou op zondag 1 september in Wildlands Emmen? Aanmelden kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbAYyic0jOi87r6AFntKJiNIGYBIUn8-T-Vkg3WzV5SIgifA/viewform?usp=sf_link

Bij vragen mag je altijd een mailtje sturen naar spieren@spierenvoorspieren.nl.

Uitnodiging Spieren voor Spieren Dag 2024

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs