Home Doneren Contact

2023: wat was je bijzonder. Lees hier ons jaarverslag!

2023. Het jaar dat we 25 kaarsjes mochten uitblazen. En dat vierde we groots! Met Staren voor Spieren op Utrecht Centraal Station en onze bijzondere verjaardagscampagne Geef Wat Lucht. Met kind-ambassadeur Lucas als stoere hoofdrolspeler. Een jaar waarin het gala wederom een groot succes was, we twee nieuwe beschermheren en 2 nieuwe (sport)ambassadeurs verwelkomden. Waarin we regelmatig samenkwamen met ons elftal van kind-ambassadeurs (het jeugdpanel) en een fantastische Spieren voor Spieren dag in het Aviodrome organiseerde.

Een jaar waarin we weer meer dan 1000 kinderen zagen in 1 van onze kinderspiercentra. Waarvan 151 kinderen met SMA in het Spieren voor Spieren Kindercentrum kwamen voor een passende behandeling. Een jaar met nieuwe samenwerkingsprojecten, geneesmiddelen studies en vroegtijdige diagnoses door de hielprikscreening. Het jaar waarin er weer verbeteringen in de zorg plaatvonden – zoals in het Inspanningslab.

Het jaar waarin we 25 sportrolstoelen gaven aan kinderen met een spierziekte. Een jaar vol indrukwekkende acties van kinderen, ambassadeurs, sporters, actievoerders en bedrijven. Zonder jullie, was 2023 niet zo bijzonder geweest.

Een jaar waarin we nog zoveel meer deden. Teveel om op te noemen.
En ook een jaar waarin we inzagen hoeveel er nog te doen is.

Met volle moed vooruit!

Klik hier om het complete jaarverslag (+jaarrekening) van 2023 te lezen.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs