Home Doneren Contact

Jaarverslag

Het jaar 2017 stond in het teken van groei, ontwikkeling en verandering en dat altijd in samenwerking met anderen, dus: ‘Samen in beweging’. Buiten dat we als organisatie enorm in beweging zijn, blijven we sportief Nederland oproepen om ook in beweging te komen voor kinderen met een spierziekte. We hebben in 2017 samen vele mooie ‘overwinningen’ mogen vieren en we hebben een recordopbrengst van € 5,3 miljoen bereikt!

Mede dankzij onze jarenlange investeringen in wetenschappelijk onderzoek en in het Spieren voor Spieren Kindercentrum is er nu een medicijn en behandeling voor SMA. In 2007 droomden we nog van een eigen centrum waar kinderen met een spierziekte terecht zouden kunnen. Tien jaar later praten we over verdere uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het UMC Utrecht, zodat dit de komende jaren dé plek in Nederland wordt voor de beste diagnose, behandeling en zorg voor kinderen met een spierziekte. In 2017 is tevens geïnvesteerd in het Inspanningslab als onderdeel van het Spieren voor Spieren Kindercentrum.

Spieren voor Spieren kan haar doelen alleen realiseren met de hulp van heel veel mensen en organisaties. Passend bij ons motto ‘gezonde spieren voor zieke spieren’ zijn wij voor al onze evenementen en acties afhankelijk van honderden, zo niet duizenden vrijwilligers, actievoerders en deelnemers. Wij willen hen, samen met onze partners en donateurs, ontzettend bedanken voor hun inzet en loyaliteit. Een speciaal woord van dank is er voor onze topsport- en kind-ambassadeurs. Zij kwamen ook het afgelopen jaar weer veelvuldig voor én samen met ons in beweging. De publiciteit die hun aanwezigheid vaak genereerde, draagt op belangrijke wijze bij aan het succes van Spieren voor Spieren.

Jaarverslagen

 

Jaarverslag 2017

 

Jaarverslag 2016

 

Jaarverslag 2015

 

Jaarverslag 2014
Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2019 Spieren voor Spieren

IBAN DONATIES EN ACTIES: NL36INGB0000033322
IBAN FACTUREN: NL91INGB0008223303