Home Doneren Contact

Ambassadeurs

Ambassadeurs

Diverse (ex)topsporters hebben zich als ambassadeur aan ons verbonden. Zowel Olympische sporten als het voetbal is vertegenwoordigd. Samen vormen zij het Oranje Team. Zij zijn het gezicht van onze organisatie en worden aangevoerd door Sven Kramer, onze hoofd-ambassadeur. Sinds de oprichting zijn Frank & Ronald de Boer onze beschermheren en hebben we in 2014 Truus & Louis van Gaal benoemd tot onze ere-ambassadeurs. Een team om trots op te zijn.

Kind-ambassadeurs

Bijzonder trots zijn we ook op onze kind-ambassadeurs. Dit zijn kinderen met een spierziekte die graag verbonden zijn aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in meer en mindere mate in voor Spieren voor Spieren en zijn regelmatig aanwezig bij diverse acties. Ook zij vormen het gezicht van onze stichting en worden veelvuldig ingezet bij diverse film- een fotoshoots.

Organiseer jij een actie voor Spieren voor Spieren en wil je weten of er een ambassadeur aanwezig kan zijn? Vraag dan naar de spelregels door een mail te sturen spieren@spierenvoorspieren.nl.

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs