Home Doneren Contact

PTI

PTI ontwikkelt oplossingen die de informatie uit verschillende datastromen, zoals (mobiel) internet, telefonie en fysieke documentenstromen synchroniseert en samenbrengt in één en dezelfde database. ‘Een voorbeeld hiervan is planning software.’ Daarbij gaat het vaak om het verwerken van grote volumes data. Belangrijk is dat (bedrijfs)informatie altijd voor iedereen hetzelfde en ovhttps://collect.nl/eral toegankelijk is. Ook heeft PTI een nieuwe softwaretool voor debiteurenbeheer op de markt gebracht.

PTI is al vele jaren lang een grote partner van Spieren voor Spieren. Naast financiële ondersteuning zet PTI ook haar kennis en expertise op het gebied van sales en marketingcommunicatie in voor de Stichting. Ook betrekt PTI zeer actief de bedrijven uit haar eigen netwerk bij de activiteiten van Spieren voor Spieren.

PTI is jaarlijks aanwezig bij het Spieren voor Spieren Gala. De veilingitems die ze hier kopen zetten ze succesvol in als relatie-events voor hun partners. Hiermee verbeteren ze op een sympathieke wijze de relatie met hun klanten en leveren ze hiernaast een grote bijdrage aan de doelstellingen van Spieren voor Spieren.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs