Home Doneren Contact

Spreekbeurtmaterialen

Wat leuk dat jij meer wilt weten over Spieren voor Spieren of misschien zelfs wel je spreekbeurt over spierziekten bij kinderen en Spieren voor Spieren wilt geven! Hieronder vind je daarvoor alles wat je nodig hebt.

De ‘Spierbriefjes’, de Spieren voor Spieren quiz, het Spieren voor Spieren spreekbeurtcertificaat en de Spiertje kleurplaat kan je ook per post ontvangen. Daarnaast kan je ook gave Spieren voor Spieren-polsbandjes uitdelen in de klas. Stuur vooral een mail naar spieren@spierenvoorspieren.nl met jouw adres en het aantal kinderen dat bij jou in de klas zit. Dan ontvang jij thuis een mooi spreekbeurtpakket.

Veel plezier en succes!

 • Leer alles over spierziekten bij kinderen en Spieren voor Spieren door het lezen van het spreekbeurtverhaal.
  H
 • Maak vervolgens jouw spreekbeurt door gebruik te maken van de Spieren voor Spieren PowerPoint.
  Speciaal daarvoor vind je hier nog wat extra downloads zoals ons logo, het verhaal van Guus en Ruben en Gideon.
  H
 • Geheugensteuntje nodig bij het geven van jouw spreekbeurt? Schrijf dan wat steekwoorden op, op de enige en echte Spierbriefjes’.
  H
 • Benieuwd hoe goed jouw klas alle informatie uit jouw spreekbeurt onthouden heeft? Toets het na afloop met de Spieren voor Spieren quiz.
  H
 • Ben jij na afloop trots op de beoordeling van jouw juf of meester? Leg het vast op het officiële Spieren voor Spieren spreekbeurtcertificaat.
  H
 • Wil je, naast Spieren voor Spieren bandjes, nog wat extra’s uitdelen in de klas? Dat kan! Download de Spiertje kleurplaat, kopieer deze op school en deel hem uit.
Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs