Home Doneren Contact

Santa Night Run by Nadine


Nadine Broersen en de organisatie wilden zowel kinderen als volwassenen laten ervaren hoe leuk bewegen kan zijn. Daarom werd afgelopen jaar voor het eerst de Santa Night Run by Nadine gehouden. Dit jaar zal de 2e editie op zaterdag 22 december 2018 in Sporthal de Salamander in Dongen plaatsvinden. In een gezellige kerstsfeer kunnen deelnemers meedoen aan de 1700 meter, 5100 meter of KIDS 600 meter run.

In een gezellige kerstsfeer worden deelnemers en toeschouwers getrakteerd op een leuke avond vol muziek, beweging en gezelligheid. Ook deze editie worden er weer volop speel- en luchtkussens geplaatst en zal de DJ voor de beste hits zorgen! De deelnemers die het meest origineel zijn verkleed, maken ook kans op mooie exta prijzen dus wees creatief!

Zin in een gezellige run rond de kerstperiode? Schrijf je vandaag nog in!

Nadine Broersen is zelf ambassadeur van Spieren voor Spieren: ““Ik vind het super goed dat Spieren voor Spieren geld probeert in te zamelen om verschillende onderzoeksprojecten te financieren en zo zieke kinderen helpt bij hun toekomstdroom. Als sporter kan ik hier mijn steentje in bijdragen en dat vind ik belangrijk en doe ik heel graag. Mijn gezonde spieren ga ik gebruiken voor zieke spieren. Ik hoop dat ik kan bijdragen dat er nog meer geld wordt opgehaald om onderzoek te financieren en om het behandeltraject te verbeteren. Daarnaast wil ik graag met de evenementen, die Spieren voor Spieren organiseert, zoveel mogelijk zieke kinderen met een spierziekte de dag van hun leven bezorgen.”

Santa Night Run by Nadine

 

 

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs