Home Doneren Contact
Profiel
Naam
Nadine Broersen
Sport
Atlete, meerkampster
Prestaties

Wereldkampioen 2014

Zilver EK 2014

8x  Nederlands kampioen

Nadine Broersen

Nadine Broersen is topsportster en beoefent atletiek. Haar specialisme is de meerkamp. Op 7 maart 2014 werd ze wereld indoor kampioene op de vijfkamp in het Poolse Sopot. Enkele maanden later won ze een zilveren medaille op de Europese kampioenschappen in Zürich op de zevenkamp.

Ik vind het super goed dat Spieren voor Spieren geld probeert in te zamelen om verschillende onderzoeksprojecten te financieren en zo zieke kinderen helpt bij hun toekomstdroom.

Als sporter kan ik hier mijn steentje in bijdragen en dat vind ik belangrijk en doe ik heel graag. Mijn gezonde spieren ga ik gebruiken voor zieke spieren. Ik hoop dat ik kan bijdragen dat er nog meer geld wordt opgehaald om onderzoek te financieren en om het behandeltraject te verbeteren. Daarnaast wil ik graag met de evenementen, die Spieren voor Spieren organiseert, zoveel mogelijk zieke kinderen met een spierziekte de dag van hun leven bezorgen. Ik kijk uit naar de Wintertijd Challenge, een uniek evenement en ik hoop dat ik mijn steentje bij kan dragen met een atletiek challenge in de nacht waarin de klok een uur terug gaat. Ik wil ook tijd winnen voor kinderen met een spierziekte!”


Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2021 Spieren voor Spieren

IBAN DONATIES EN ACTIES: NL36INGB0000033322
IBAN FACTUREN: NL91INGB0008223303