Home Doneren Contact

Hilversum City Run


Op zondag 17 april vindt de 13e editie van de Hilversum City Run plaats. Wij zijn als Spieren voor Spieren al 6 jaar lang het trotse goede doel van dit prachtige loopevenement met 10.000 deelnemers in Hilversum.

Ga naar www.hilversumcityrun.nl om je direct in te schrijven en loop ook mee op 17 april. Bij je inschrijving kun je een donatie doen aan Spieren voor Spieren. Daarnaast is het mogelijk om zelf een actie te starten op www.sportenvoorspieren.nl.

Op zondag 17 april zal Spieren voor Spieren uiteraard ook aanwezig zijn in Hilversum om de deelnemers te supporteren en nog verder kennis te laten maken met doelstellingen van de stichting. Ook onze trotse kind-ambassadeur Timo heeft zich verbonden aan de Hilversum City Run en hoopt er ook bij te zijn op deze prachtige dag!

hilversum_city_run 2015

Bink Kids Run

Speciaal voor de jonge sportlievelingen vindt op zondag 17 april 2016 de Bink Kids Run plaats. De Bink Kids Run is een kinderloop van 1500 meter en is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Voor elke deelnemer aan de Bink Kids Run wordt €1,- aan Spieren voor Spieren gedoneerd. Maar er is meer mogelijk én nodig.

Om de kinderen op een goede en leuke manier voor te bereiden op de Bink Kids Run hebben wij een gymlespakket samengesteld die alle scholen toegestuurd krijgen bij deelname. Niemand minder dan Spieren voor Spieren ambassadeur Nadine Broersen (wereldkampioen meerkamp) legt de oefeningen uit en neemt de kinderen mee in de voorbereiding op hun sponsorloop. Het pakket bevat oefeningen, filmpjes en spellen voor vijf gymlessen. Daarnaast ondersteunt Spieren voor Spieren de school met promotiemateriaal, een sponsorpakket en een lespakket over spierziekten. Met het lespakket krijgen de kinderen een goede indruk waarvoor zij geld op gaan halen. Kortom, een maand die volledig in het teken staat van Spierballen en Spierkracht!

17_LVF_4208-

 

 

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs