Home Doneren Contact

Spieren voor Spieren Dag

Jaarlijks organiseren we de Spieren voor Spieren Dag. Een zorgeloze en vooral leuke dag voor de kinderen met een spierziekte en het gezin. Deze dag staat volledig in het teken van plezier maken. Er worden diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd, kindergezichten worden geschminkt en het gezin kan de gehele dag het park bezoeken. Er zijn al vele attractieparken en dierentuinen bezocht. In 2014 zijn we naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen geweest, in 2015 naar de Efteling, in 2016 naar Attractiepark Duinrell en in 2017 was de Apenheul in Apeldoorn aan de beurt.

Kom jij dit jaar ook op onze verjaardag?

Dit jaar organiseren we de Spieren voor Spieren dag op zondag 2 september 2018 in Burgers Zoo en het zal een extra bijzondere dag zijn! We willen tijdens deze dag graag samen met jullie onze 20ste verjaardag vieren! Ben jij jonger dan 21 jaar, heb je een spierziekte en wil je er samen met ons een feestje van maken? Meld je dan nu aan!

Met Spieren voor Spieren op ontdekkingsreis in Burgers Zoo

Ga met ons mee op reis en betreed de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud! Als een ware ontdekkingsreiziger ga je op avontuur om de geheimen van deze wereld te ontdekken. Je vervolgt je reis naar de Rimba, een natuurgebied dat rijk is aan diersoorten en waar je ineens oog in oog staat met een tijger. De reis gaat verder door de rotswoestijn, een wereld waar melkslangen, schorpioenen, maar ook kleurrijke vogels zich thuis voelen. Aangekomen in de wondere wereld van de oceaan, duiken de haaien even snel op als ze weer verdwijnen en zwemmen de mooiste vissen over je heen. Verder kun je op safari, waarbij je de jachtluipaarden en de leeuwenfamilie vanuit een houten observatiehut kunt bekijken. Kortom, een reis die je door een wereld vol verrassende ontdekkingen voert!

  

Zoo11
Ocean koraalrif
Zoo 9
Zoo 1

 

Partner Spieren voor Spieren Dag

21. Raftclinic - logo Rocks 'n Rivers

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2019 Spieren voor Spieren

IBAN DONATIES EN ACTIES: NL36INGB0000033322
IBAN FACTUREN: NL91INGB0008223303