Home Doneren Contact

Spelregels individuele lopers Dam tot Damloop 2019

Wij vinden het geweldig dat jij meedoet met de Dam tot Dam loop en hiermee jouw gezonde spieren inzet voor zieke spieren! Dankzij jouw strijdlust komt onze missie alle spierziekten bij kinderen te verslaan, weer een stapje dichterbij! Graag delen wij met jou onderstaande spelregels om ervoor te zorgen dat jouw aanmelding goed en op tijd verwerkt wordt en zodat jij weet wat er van jou verwacht wordt en wat jij van Spieren voor Spieren kan verwachten.

 

Aanmeld procedure

1. Wil je meedoen met de Dam tot Damloop en je inzetten voor Spieren voor Spieren? Meld je dan zsm aan op ons actieplatform, via de link:

https://www.sportenvoorspieren.nl/uitdaging/dam-tot-damloop-2019

2. Het inschrijfgeld van € 28,50 wordt direct van jouw rekening afgeschreven na het invullen van jouw gegevens op het actieplatform.

3. Na aanmelding op het actieplatform ontvang jij van Spieren voor Spieren een mail met daarin het verzoek om jouw confectiemaat (ivm te ontvangen shirt van Spieren voor Spieren) en adres door te geven. Graag per mail binnen één week reageren.

4. Naast het inschrijfgeld van € 28,50 dien jij een donatiebedrag op te halen van minimaal € 200,- op je eigen actiepagina .

5. Als jij € 200,- hebt opgehaald ontvang je een mail vanuit registration-noreply@mylaps.com, let op dit kan in de spam terecht komen. Naast het registeren op het actieplatform van Spieren voor Spieren moet je je namelijk ook registeren bij Le Champion, de organisatie van de Dam tot Damloop.
– Open de mail
– Ga naar: Deelnemen aan Team
– Voer Team wachtwoord in: Spieren2019
– Voltooi jouw inschrijving

6. Als jij je succesvol hebt aangemeld op registration-noreply@mylaps.com, ontvang jij in de week voor het evenement jouw startbewijs, een shirt van Spieren voor Spieren en belangrijke deelnemersinformatie per post.

 

Aanvullende informatie

De deelnemer die het hoogste donatiebedrag ophaalt, ontvangt een mooie prijs vanuit Spieren voor Spieren.

Als je het donatie bedrag van €200 hebt opgehaald hopen we natuurlijk dat je door gaat met het werven van gelden! Zodat we steeds een stapje dichter bij onze missie komen om spierziektes bij kinderen te verslaan.

Indien jij twee weken voor de Dam tot Damloop het donatiebedrag van € 200,- niet hebt opgehaald, vervalt jouw startbewijs. Dit is misschien streng, maar het aantal startbewijzen is schaars. In het verleden hebben wij startbewijzen uitgegeven, waarbij we van sommige hardlopers geen enkele donatie hebben ontvangen. Dat willen wij door duidelijke spelregels vooraf te communiceren, nu voorkomen. Wij vinden dat dit het commitment is dat past bij ons doel alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Wij hopen op jouw begrip.

Voor vragen kunnen jullie een mail sturen naar spieren@spierenvoorspieren.nl.
Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs