Home Doneren Contact

Spelregels bedrijven Dam tot Damloop 2019

Wij vinden het geweldig dat jullie als bedrijf meedoen met de Dam tot Dam loop en hiermee jullie gezonde spieren inzetten voor zieke spieren! Dankzij jullie strijdlust komt onze missie alle spierziekten bij kinderen te verslaan, weer een stapje dichterbij! Graag delen wij onderstaande spelregels om ervoor te zorgen dat jullie aanmelding goed en op tijd verwerkt wordt en zodat jullie en de medewerkers weten wat er van hen verwacht wordt en wat jullie van Spieren voor Spieren kunnen verwachten.

1. Willen jullie als bedrijf meedoen met de Dam tot Damloop en jullie inzetten voor Spieren voor Spieren? Graag ontvangen wij de namen van de deelnemers met emailadressen en confectiematen uiterlijk 1 mei. Spieren voor Spieren meld jullie deelnemers aan via ons actieplatform; https://www.sportenvoorspieren.nl/uitdaging/dam-tot-damloop-2019

2. Naast het inschrijfgeld van € 28,50 per deelnemer dient elke deelnemer een donatiebedrag op te halen van minimaal € 200,-.

3. Als bedrijf kunnen jullie ervoor kiezen om het totaalbedrag van € 200,- per deelnemer op voorhand te betalen. Vanuit Spieren voor Spieren zal er een verzoek tot donatie verstuurd worden, van het aantal deelnemers x € 228,50,- (inschrijfgeld en donatiebedrag)

4. Als bedrijf kunnen jullie ervoor kiezen om het inschrijfgeld van € 28,50 per deelnemer te betalen en de deelnemers zelf het donatiebedrag van € 200,- op te laten halen door eigen inspanningen.

5. Indien een deelnemer twee weken voor de Dam tot Damloop het donatiebedrag van €200,-niet hebt opgehaald, vervalt zijn/haar startbewijs. Dit is misschien streng, maar het aantal startbewijzen is schaars. In het verleden hebben wij startbewijzen uitgegeven, waarbij we van sommige hardlopers geen enkele donatie hebben ontvangen. Dat willen wij door duidelijke spelregels vooraf te communiceren, nu voorkomen. Wij vinden dat dit het commitment is dat past bij ons doel alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Wij hopen op jullie begrip.

6. Naast het registeren op het actieplatform van Spieren voor Spieren dienen alle deelnemers zich ook te registeren bij Le Champion, de organisatie van de Dam tot Damloop. Elke deelnemer ontvangt persoonlijk een mail vanuit registration-noreply@mylaps.com, let op dit kan in de spam terechtkomen!
– Ga naar: Deelnemen aan Team
– Voer Team wachtwoord in: Spieren2019
– Voltooi jouw inschrijving

Na ontvangst van deze mail dient elke deelnemer zich zsm te registeren. Uiterlijk 1 augustus dienen alle registraties binnen te zijn, ook van groot belang voor de veiligheid ivm het opgeven van contactpersonen etc.

7. In de week voor het evenement ontvangen jullie als bedrijf de startbewijzen, shirts van Spieren voor Spieren en belangrijke deelnemersinformatie per post voor alle deelnemers.

8. De deelnemer die het hoogste donatiebedrag ophaalt, ontvangt een mooie prijs vanuit Spieren voor Spieren.

9. Wij hopen dat bovenstaande regels duidelijk zijn en jullie de strijdlust voelen om samen met ons onze missie te bereiken. Mocht dat zo zijn, zijn wij jullie daar dankbaar voor! En we gaan jullie medewerkers ook helpen een zo hoog mogelijk donatiebedrag bij elkaar te lopen. Na aanmelding kunnen jullie regelmatig tips van ons verwachten, ondersteunend met motiverend beeldmateriaal, die jullie medewerkers kunnen gebruiken tijdens de werving van donaties. Heel veel succes!
10. Voor vragen kunnen jullie een mail sturen naar spieren@spierenvoorspieren.nl.
Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs