Home Doneren Contact
Profiel
Naam
Kadir Malkoc
Geboortedatum
25-05-2013
Woonplaats
Amsterdam
Spierziekte
Duchenne

Kadir Malkoc

Ik ben Kadir Yesilay en op dit moment 10 jaar oud. Ik heb de ernstige spierziekte Duchenne. Mijn spierziekte is er altijd. Daarom ga ik naar een speciale basisschool met andere kinderen met een lichamelijke beperking. Ik ben een hele vrolijke jongen, enthousiast, positief en een echte doorzetter. Ondanks alle uitdagingen hou ik van het leven en ik maak ook heel graag grapjes. School vind ik ook erg leuk. Ik heb het daar erg naar mijn zin met mijn vriendjes. Wel ben ik soms snel afgeleid door alle prikkels.

Omdat ik vaak val en niet lang kan lopen is het lastig om met ons gezin iets buitenshuis te doen. Thuis gaat het wel goed en dat is ook gezellig. Ik heb namelijk ook nog een zus van 11 jaar en een zusje van 1,5. We proberen positief te leven met z’n allen. Mijn moeders droom is dat we een rolstoelbusje hebben en in een aangepaste woning wonen. Daar zijn we dan ook druk mee bezig.

Mijn hobby’s zijn voetballen, gamen, zwemmen en spelen op de PlayStation. Mijn grote droom is om in een snelle auto te rijden en om naar een echte voetbalwedstrijd te gaan. Mijn favoriete held is namelijk Lionel Messi.

Ik ben dol op eten, vooral ijsjes. Gelukkig maakt mijn mama lekker eten. Koken samen met mama of de juf vind ik ook heel erg leuk. Vooral dingen bakken zoals cupcakes, pannenkoeken en pepernoten.


Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs