Home Doneren Contact
Profiel
Naam
Jazz Gruijters
Geboortedatum
19-08-2010
Woonplaats
Helmond
Spierziekte
Congenitale Myasthenie

Jazz Gruijters

Hi, ik ben Jazz, ik ben 12 jaar en zit in de eerste klas van de HAVO. Dit is mijn eerste jaar op een reguliere school. De basisschool heb ik gedaan op de mytylschool Eindhoven. Ik heb de spierziekte Congenitale Myasthenie. Dit betekent voor mij dat ik niet lang achter elkaar mijn spieren kan gebruiken. Met de medicijnen die ik slik kan ik een korte tijd wel iets meer, maar die werken maar maximaal 4 uurtjes achter elkaar. Daarom heb ik bijvoorbeeld een elektrische rolstoel als ik niet kan lopen en woon ik in een aangepast huis, samen met mijn ouders en zus.

Ik ben een fan van voetbal, muziek, koken en gamen. Een paar jaar geleden mocht ik bij grote uitzondering met mijn rolstoel op het veld bij PSV-Groningen tijdens de Spieren voor Spieren wedstrijd. Ik was zo blij dat het eindelijk kon. Ik mocht de wedstrijdbal samen met Bas Nijhuis naar het midden brengen. Jeroen Zoet is toen nog naar ons toe gekomen samen met andere voetballers.

Mijn held in de sport is nog steeds wel Jeroen Zoet.

Ik zou later graag acteur willen worden, mijn voorbeeld is Kevin Hart. Ik heb al in de eindfilm van groep 8 de hoofdrol gespeeld. Iedereen gaf zoveel complimenten dat zelfs de cameraman en regisseur mij adviseerde om er iets mee te gaan doen.

Hopelijk wordt deze droom ooit werkelijkheid.


Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs