Home Doneren Contact
Profiel
Naam
Amy Szilagyi
Geboortedatum
05-11-2008
Woonplaats
Budel
Spierziekte
Bethlem Myopathie

Amy Szilagyi

Mijn naam is Amy Szilagyi en ben 12, bijna 13 jaar. Ik woon in Budel. Ik heb de spierziekte Bethlem Myopathie. Helaas is hier nog geen medicijn of behandeling voor. Het heeft mij geleerd om niet op te geven en te genieten van elke dag dat ik mij goed voel.

Ik heb twee sporthelden, allereerst mijn broer Nick van 15 jaar. Hij voetbalt bij SV Budel en ik vind het leuk om naar hem te kijken. En samen zijn we fan van PSV. Mijn andere sportheld is Joëlle Smits. Het was super om haar te mogen ontmoeten en samen op de foto te mogen. Dit was een hele mooie dag.

Mijn hobby en grootste passie is dansen. Vorig jaar is mijn droom uitgekomen en ben ik toegelaten tot de wedstrijdgroep. Hier heb ik zes jaar hard voor getraind en ik ben superblij dat het mij gelukt is. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen want hier haal ik heel veel positieve energie uit.

Ik vind het super dat Spieren voor Spieren er is. Zo fijn dat Spieren voor Spieren kinderen kan helpen! Ik vind het geweldig. Mijn grootste droom is dat er een medicijn of behandeling komt voor alle spierziekten.

 


Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs