Home Doneren Contact

Zwemvierdaagse zwemvereniging ACZ


Zwem mee voor Spieren voor Spieren tijdens de Capelse Zwemvierdaagse!

Houd je van zwemmen en wil je een medaille behalen? En heb je zin in iets sportiefs tijdens de herfstvakantie? Kom dan van maandag 19 oktober tot en met donderdag 22 oktober zwemmen tijdens de Capelse Zwemvierdaagse in zwembad De Blinkert. Tussen 18.00 en 20.30 uur kun je als je nog geen 10 jaar bent 10 banen zwemmen en ben je boven de 10 jaar 20 banen zwemmen. Ook buiten het bad valt er genoeg te beleven. Iedereen is welkom!
De inschrijvingskosten zijn 8 euro contant te voldoen op de eerste dag van de zwem4daagse.

Spieren voor Spieren

De Zwemvierdaagse staat in het teken van ‘Spieren voor Spieren’. Zij zetten zich in voor onderzoek naar spierziekten, behandelingen en hulpmiddelen en afleiding voor kinderen met een spierziekte.

Wil jij je inzetten voor dit goede doel? Laat je dan voor en tijdens de zwemvierdaagse sponsoren door familie en vrienden. Je kunt het geld inleveren tijdens een van de vier avonden. Op donderdag 22 oktober 2015 maken wij het eindbedrag bekend en geven we dit aan ‘Spieren voor Spieren’. De deelnemer met het hoogste sponsorbedrag wordt natuurlijk in het zonnetje gezet!

ACZ-Capelle

Zwemvereniging ACZ-Capelle (www.acz-capelle.nl) organiseert de Zwemvierdaagse. Bij ACZ-Capelle kun je je zwemdiploma’s C en Zwemvaardigheid 1 t/m 5 halen, kun je wedstrijdzwemmen en synchroonzwemmen. Ook 50 plussers en minder validen zwemmen bij deze vereniging. Ben je benieuwd wat ACZ-Capelle jou te bieden heeft? Kom dan eens langs tijdens een van de trainingen op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag in zwembad De Blinkert.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs