Home Doneren Contact

TVP scoort tijdens Suikertoernooi € 1.430,80 voor Spieren!


Tennisvereniging Puttershoek (TVP) heeft tijdens het 30e Suikertoernooi een actie gehouden voor Stichting Spieren voor Spieren. Deze Stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte. De actie heeft een mooi bedrag opgeleverd van € 1.430,80.

Gezonde spieren voor zieke spieren
Ieder jaar organiseert TVP tijdens het Suikertoernooi een actie voor een goed doel. ‘Wij hebben deelnemers aan het toernooi dit jaar gevraagd om naast het inschrijfgeld ook een bijdrage te leveren voor Spieren voor Spieren’, aldus wedstrijdleider Mels van der Heiden. Het motto van Spieren voor Spieren luidt: ‘gezonde spieren voor zieke spieren’.

De tennissers hebben naast de eigen sportieve prestaties ook hun maatschappelijke verantwoordelijkheid getoond naar 20.000 kinderen in Nederland voor wie rennen, fietsen, spelen en sporten niet vanzelfsprekend is. Zij lijden aan een spierziekte. Door middel van de actie helpen deelnemers Spieren voor Spieren om kinderen met een spierziekte een betere toekomst te geven.

Algemene informatie
Tennisvereniging Puttershoek heeft bijna 400 leden en speelt sinds 2008 op een prachtige accomodatie aan de Sportlaan (tegenover het gemeentehuis van Binnenmaas) met 8 verlichte ‘all-weather’ Provision tennisbanen, twee miniveld banen en een oefenkooi. De vereniging bruist het gehele jaar van de (tennis)activiteiten voor recreatieve en wedstrijdtennissers en zeker ook voor de jeugd. De vereniging heeft een jeugdafdeling met bijna 75 jeugdleden.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs