Home Doneren Contact

Triathlon Kampen-IJsselmuiden


Op 18 april 2015 organiseren Sportcentrum Sonnenberch www.sonnenberch.nl en Goed Zorg Fysiotherapie voor alle inwoners van Kampen en IJsselmuiden een 1/8etriathlon! De triathlon is bedoeld voor zowel valide als minder valide sporters. Ons motto is:‘ Sporten is voor iedereen gezond!’ Deze dag starten individuele sporters en teams (trio’s) voor hun zwem- fiets-loop- prestatie vanaf het zwembad in Sportcentrum Sonnenberch aan de Oosterholtseweg 18 in IJsselmuiden.

Het zwemmen gebeurt in het 25 meter bad. Het fietsen is vanaf de wisselzone voor de ingang van het Sportcentrum over een parcours in de prachtige buitengebieden van IJsselmuiden en Kampen. Het loopparcours is rondom het buurtschap Oosterholt aan de rand van Mastenbroek. Kortom een sportief event in een prachtige omgeving!

De afstanden zijn als volgt:

500 meter zwemmen (20 baantjes) – 20 km fietsen – 5 km lopen. De trio’s leggen de onderdelen in estafettevorm af. Er is plaatst voor maximaal 120 individuele deelnemers en 15 teams. Minimum leeftijd is 18 jaar. De inschrijving verloopt via de Nederlandse Triathlon Bond via http://www.ntbinschrijvingen.nl/ Aanmelden kan tot 1 april 2015. De kosten zijn

27,50 voor de individuele deelnemers en € 45,00 voor teams. Met dit event sponsoren wij Spieren voor Spieren!

Kijk ook eens op http://acties.spierenvoorspieren.nl/1-8-triathlon-ijsselmuiden

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs