Home Doneren Contact

Tennismarathon TAM


Tennisclub Albertus Magnus wil graag haar steentje bijdragen in de strijd tegen spierziekte bij kinderen en organiseert daarom een 24-urige tennismarathon.

Deze marathon gaat van start op vrijdag 26 juni om 14.00 uur. 24 uur lang zal er gestreden worden zowel op als naast de baan. Tijdens deze marathon hebben wij een hele speciale gast in ons midden. Koen is een jongen van 8 jaar oud en lijdt aan de ziekte van Pompe. Dit is een erfelijke spierziekte die wordt veroorzaakt door een tekort aan een speciaal type enzym.

 

Met het geld dat wordt opgehaald, zal worden bijgedragen aan het onderzoek naar de spierziekten, bijvoorbeeld naar hoe ze ontstaan en hoe er gericht naar oplossingen kan worden gezocht. Natuurlijk kan Spieren voor Spieren dit niet allemaal alleen verwezenlijken, daar hebben ze ons en jullie hard voor nodig. Via deze weg vragen wij om ook een steentje bij te dragen aan dit mooie doel om zo de toekomst voor deze kinderen en hun families dragelijker te maken. Er kan gedoneerd worden via tam.steundeclub.nl. Tevens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan deze marathon, in ruil voor een kleine vergoeding. Tennisclub Albertus Magnus hoopt zoveel mogelijk mensen te mogen ontvangen op vrijdag 26 juni tot zaterdag 27 juni op het tennispark Zernike te Groningen

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs