Home Doneren Contact

Dribbelloop Vitesse ’08


Het is alweer zover, alweer de 12de  Vitesse’08/VSN- JAKO voetbalweek staat op de agenda van 22 t/m 26 augustus. Voetballiefhebbers hebben de afgelopen periode kunnen genieten van Het EK voetbal zonder het Nederlands elftal…  Nu is het weer tijd om zelf te gaan sporten en de meeste kinderen staan te trappelen om weer te kunnen beginnen. Voor aanvang van het nieuwe seizoen is er een heel grote categorie jeugdvoetbalspelers van vele clubs uit de regio Noordoost Brabant  en Noord Limburg die met een voetbalweek nog een heel plezierige vakantieweek beleeft.

Samen met Voetbal School Nederland (VSN) gaat SV Vitesse’08 weer een uitgebreid programma bieden in deze voetbalweek die bol staat van diverse voetbalactiviteiten onder leiding van een 40-tal kaderleden (trainers en leiders). De deelnemende kinderen aan onze voetbalweek vinden deze week echt geweldig en leven hier dan ook de hele zomer naar toe. Voor duizenden  kinderen in Nederland is dit niet  vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen.

SV Vitesse ’08 e organiseert de sponsordribbelloop alweer voor de 10de keer. Dit jaar heeft de organisatie van de voetbalweek dan ook bedacht dat de opbrengst voor het 3e jaar achtereenvolgende jaar naar de stichting Spieren voor Spieren moet gaan.

Traditioneel vindt op vrijdagmiddag, tijdens de afsluitingsceremonie, de sponsordribbelloop plaats. De kinderen zullen in deze voetbalweek collecteren bij familie, buren en verenigingen voor het goede doel. Daar tegenover staat dat de
kinderen 1 km lang zullen dribbelen met een bal tijdens de afsluiting op vrijdag 26 augustus.

DSCF5772

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs