Home Doneren Contact

Spieren voor Spieren Rally


Doe mee aan de Spieren voor Spieren Rally, op zaterdag 6 juni 2015!

De Spieren voor Spieren Rally van Rotary Gorssel is een leuke, professioneel opgezette en zeer uitdagende rally. De rally is uitgezet door de Gorsselse Rotarian Olaf Pothoven, die veel ervaring heeft met het uitzetten en rijden van nationale en internationale historische rally’s. Hierdoor is een goede competitieve rally gegarandeerd voor zowel beginnende als ervaren equipes in hun eigen klassen.

Het is een gezellig en sportief sportevenement voor klassieke auto’s én speciale auto’s waaraan liefhebbers op verschillende niveaus kunnen deelnemen. Voor alle deelnemers stelt deze rally eisen aan navigatie, samenwerking binnen de équipe en natuurlijk goed sturen. De deelnemers in de verschillende klassen zullen het moeten hebben van uitstekend navigeren, kaartlezen, interpreteren, coördinatie en goed stuurmanschap. En dat onder flinke tijdsdruk, met interessante en soms ook heel moeilijke opdrachten onderweg.

De Spieren voor Spieren Rally van Rotary Gorssel is laagdrempelig van opzet. Beginners doen mee voor het plezier en voor de spanning van een echte rally. Ervaren rijders zullen de Spieren voor Spieren rally weten te waarderen vanwege het serieuze, competitieve aspect.

Wie voor het eerst meedoet, leert voorafgaand aan de start de belangrijkste principes in een korte workshop ‘Rally Rijden’. De rally-organisatie wil op deze wijze beginnende rally-rijders aantrekken en op weg te helpen, met praktische tips van ervaren rallyrijders!

Nog een uniek aspect aan deze Spieren voor Spieren Rally van Rotary Gorssel is dat voor het eerst ook jonge rijders kunnen meedoen. Er komt een aparte Juniorklasse binnen de Toerklasse voor deelnemers tot 22 jaar. De jongeren strijden om de Spieren voor Spieren Rally Jeugdcup.

Voor meer info: http://www.spierenvoorspierenrally.nl/

 

 

 

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs