Home Doneren Contact

Spieren voor Spieren Rally 2018


De Spieren voor Spieren Rally 2018 wordt dit jaar op zaterdag 2 juni gehouden. Een topdag voor rallyliefhebbers! Het wordt alweer de vierde rally, ook nu weer georganiseerd door Rotary Gorssel. Dit jaar wordt de rally in Gorssel net weer wat pittiger, leuker en verrassender.  De rally is deze keer uitgezet door ervaren specialist Jaap Jongman en zijn professionals van RallyControl. Daarmee wordt de rally dit jaar net even anders en zeker niet eenvoudiger.

De rally zal dit jaar om 10:00 uur starten en iedereen is van harte welkom! De rally is geschikt voor ervaren rijders – in de Sportklasse – maar zeker ook voor beginners, die meedoen in de Tourklasse. Daarnaast is er een (unieke) klasse voor jongeren tot 22 jaar. Zij zullen strijden om de Spieren voor Spieren Rally Jeugdcup.

Uiteraard wordt de rally volledig ondersteund door de stichting Spieren voor Spieren. De stichting zal ook dit jaar een bekende Nederlander afvaardigen om mee te rijden en na afloop de cheque met de opbrengst in ontvangst te nemen.

De rally wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door sponsoren, waardoor het inschrijfgeld van de deelnemers vrijwel geheel ten goede komt aan het goede doel. Rotary Gorssel verwelkomt nog bedrijven die de rally willen steunen. Inschrijven is mogelijk via de website!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs