Home Doneren Contact

Spieren aan de wandel


André van de Hoef, woonachtig in Scherpenzeel, is eigenaar van een hypotheek en verzekeringskantoor. Om de dagelijkse hectiek wat tegenwicht te bieden en zijn hoofd leeg te maken, wandelt hij vaak. In de weekenden vind je hem dan ook regelmatig in de natuur of loopt hij mee met georganiseerde wandeltochten.

In 2018, het jaar dat hij 50 wordt, wil hij graag iets bijzonders doen. Iets dat niet alleen veel voor hemzelf betekent, maar ook voor anderen. André wil dit jaar zijn gezonde spieren gebruiken om zich in te zetten voor kinderen met een spierziekte. Omdat André zo van wandelen houdt, heeft hij op eigen initiatief een pelgrimstocht bedacht met de naam ‘Spieren aan de wandel’. Dit betekent dat hij maar liefst 1000 kilometer zal wandelen vanaf Serfaus in Oostenrijk naar Nijmegen, zijn geboortestad. Zijn doel is om met deze actie 10.000 euro op te halen voor kinderen met een spierziekte.

Zijn avontuur begint op 11 juni en zal op 14 juli in Nijmegen eindigen. André loopt daarna aansluitend de Nijmeegse Vierdaagse die op 17 juli van start gaat en dit zal het slotstuk van zijn actie zijn. Op de laatste dag van de Vierdaagse zal de cheque met het uiteindelijk opgehaalde bedrag in Beers worden uitgereikt aan onze kind ambassadeur Lynn Swart. Zij is voor André het gezicht deze tocht.

Wandeltocht op 1e pinksterdag 2018
Lijkt het je leuk om een keer met André mee te wandelen? Dat is mogelijk op 20 mei! Op deze dag organiseert hij op 1e pinksterdag  een wandeltocht in de omgeving van Maarsbergen en Doorn. Loop jij deze dag 20 of 30 kilometer met hem mee? Klik hier voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van André en/of hem helpen zijn doel te bereiken?
Neem dan een kijkje op zijn website www.spierenaandewandel.nl 

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs