Home Doneren Contact

SingelSwim Utrecht


GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Zwem mee met de derde editie van de SingelSwim Utrecht op zondag 18 juni 2017 Park Lepelenburg. Ben je gezond, 16 jaar of ouder en niet zwanger, ga dan deze uitdaging aan. Zwem 1,2 of 2 km door de historische Utrechtse Singel voor het goede doel: de spierziekte FSHD, die wordt veroorzaakt door een fout in het DNA. In Nederland lijden zo’n 2.000 mensen aan de spierziekte FSHD. Bij hen staat het foute gen op AAN. Het onderzoek van prof. dr. Niels Geijsen, verbonden aan het Hubrecht Instituut in Utrecht, biedt hoop op het vinden van een medicijn om het foute gen op UIT te zetten.

KidsSwim Utrecht
Voorafgaand aan de SingelSwim Utrecht vindt de KidsSwim Utrecht plaats. Kinderen in de leeftijdscategorie van 12 t/m 15 jaar zwemmen onder begeleiding van een volwassene (18+) de laatste 800 meter van het officiële 2km parcours van de SingelSwim Utrecht. Meer informatie over de voorwaarden kijk op de KidsSwim pagina. Deelname aan de KidsSwim Utrecht bedraagt €50,00 voor een kind met begeleider. Op een eigen actiepagina op de website kunnen de kinderen geld inzamelen voor het goede doel van de SingelSwim Utrecht.

Het dragen van een Shorty of Wetsuit is voor alle deelnemers verplicht tijdens de SingelSwim Utrecht en de KidsSwim Utrecht.

Tarieven voor deelname individuele zwemmers:

Inschrijfgeld:

€ 100,-

Streefbedrag:

€ 300,-

Tarieven voor deelname studenten en zwemverenigingen:

Inschrijfgeld:

€ 50,-

Streefbedrag:

€ 300,-

Early Bird Actie
Speciaal voor de vroege zwemmers geldt een Early Bird tarief. Individuele zwemmers betalen t/m 15 maart a.s. een bedrag van €75,00 aan inschrijfgeld in plaats van €100,00. Voor studenten, leden van zwemverenigingen en deelnemers van de KidsSwim bedraagt het Early Bird tarief €35,00.

 

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je in via www.singelswimutrecht.nl!

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs