Home Doneren Contact

Santa Run by Nadine


Op 23 december organiseert Olympisch atlete en topsport-ambassadeur van Spieren voor Spieren Nadine Broersen in Dongen een nieuw evenement: de Santa Night Run by Nadine, een sfeervol loopevenement. Kerst, muziek, licht, bewegen en gezelligheid staan voorop tijdens dit event. Beleving staat die avond boven presteren.

Kinderen en volwassenen laten ervaren dat sporten best wel leuk is, dat is de inzet van deze avond. Kortom: een fantastische bewegingservaring geven aan iedereen. Met “Spieren voor spieren” wordt het evenement gekoppeld aan het goede doel en hiervoor wordt geld ingezameld. Tijdens de Santa Night Run is er ook volop speelplezier in de zaal van de Salamander en worden er verschillende spelletjes gedaan en zijn er luchtkussens.

Er is plaats voor 1,500 deelnemers en voor iedere deelnemer is er een leuke goodiebag. De komende weken zal beetje bij beetje duidelijk worden wat daar allemaal in zit. Wees dus snel met opgeven, en zorg dat je er bij bent. Kortom een super gezellig evenement voor iedereen!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs