Home Doneren Contact

Samirah loopt de halve marathon van Amsterdam


Ik ben Samirah, 27 jaar en fanatieke sporter. Ik zou mijn leven niet zonder sport kunnen voorstellen. Het is mijn ontspanning en mijn rust. Ik heb het geluk dat ik vandaag de dag een gezond lichaam heb. De keren dat ik een blessure heb en niet mag sporten zijn verschrikkelijk, echter zijn dit maar korte periodes. Wat nou als je (bijna) nooit mag/kan sporten?

Meer dan eens is mijn motivatie geweest wanneer ik wilde opgeven; sommige mensen kunnen helemaal niet lopen, rennen, bewegen…en dan hield ik vol en liep ik een stukje extra. Al een tijd wil ik graag wat doen voor andere die het niet zo getroffen hebben als ik. Vandaar deze actie, hardlopen is niet mijn meest favoriete sport, maar mijn motivatie om 500 euro in te zamelen voor mensen die het niet kunnen is on point!!! Ik ga op 18 oktober 2015 de halve marathon van Amsterdam lopen om dit geld bij elkaar te brengen.

Dus lieve lieve mensen, doneer allemaal een klein beetje en dan wordt er een mooi bedrag ingezameld voor alle mensen die niet zoveel geluk hebben.

Steun Samirah hier!

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs