Home Doneren Contact

Overhandiging cheque aan Spieren voor Spieren door PKC/SWKGroep A1 en A2


Sinds het begin van de veldcompetitie 2012-2013 hebben de A1 en A2 van PKC/SWKGroep een opvallend logo op hun kleding: Spieren voor Spieren.

Beide teams zijn toen compleet in het nieuw gestoken met onder andere inschietshirts, wedstrijdkleding en trainingspakken.

De sponsoring van deze teams wordt mogelijk gemaakt door Bouwpastoor Projectmanagement uit Papendrecht. Op deze manier wil dit bedrijf praktisch vormgeven aan het gegeven: “maatschappelijk verantwoord ondernemen”.

Vanaf de start van de overeenkomst overhandigen de succesvolle PKC-junioren namens Bouwpastoor jaarlijks een cheque aan Spieren voor Spieren.

Op zaterdag 3 februari jl. is voorafgaand aan de wedstrijd PKC/SWKGroep 1 – KCC/SO natural 1 de jaarlijkse cheque van € 2.500,= overhandigd aan Spieren voor Spieren. De cheque werd uitgereikt door aanvoerder Martijn Swets van A1. Namens Spieren voor Spieren was Esmay Klompenhouwer, ambassadeur van Spieren voor Spieren in Zuid-Holland, aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen. Esmay (18) was al voor de 3e keer bij PKC/SWKGroep en speelt ondanks haar spierziekte gewoon korfbal bij Merwede in Sliedrecht.

In de begeleidende speeches spraken aanvoerder Martijn Swets van A1, Esmay Klompenhouwer namens Spieren voor Spieren en voorzitter Bertjan Scheepbouwer van PKC/SWKGroep hun dankbaarheid uit aan Herman en Lidy de Jong van Bouwpastoor, die deze bijzondere wijze van ondersteuning van Spieren voor Spieren EN PKC/SWKGroep A1 en A2 al zo lang mogelijk maken.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs