Home Doneren Contact

Obstacle run: Tough Warrior Trophy


Strijd mee op zaterdag 12 september om de Tough Warrior Trophy! Een Outdoor Ninja Warrior Event over een uitgestrekte hindernisbaan! Daag jezelf en je vrienden uit en strijd mee in meerdere races op de individuele challenge waar 4 deelnemers het tegen elkaar opnemen. De nummers 1 en 2 gaan door voor de Trophy, de nummers 3 en 4 gaan verder in voor de Plate competition. Hierna start een bikkelharde Knockout Competition en werken we toe naar de Plate winnaar en de Ultimate Tough Warrior Trophy Champion.

Naast de individuele competities is er ook een vergelijkbare team competition waar teams van 6 personen het tegen elkaar opnemen. Ook weer met kwalificatie ronden en de knockout competition. Dit gaat een enorme knaller worden op 12 september op Streekpark Klein Oisterwijk!

De Tough Warrior Trophy start om 10:00 uur (richttijd). Deelname aan de Tough Warrior Trophy bedraagt € 17,50 euro per persoon. Deelname voor teams bestaande uit 6 deelnemers bedraagt € 90,- euro per team. Voor deelname is een minimale leeftijd van 16 jaar vereist.

Meer informatie? Ga naar https://www.toughtenmiles.nl/tough-warrior-trophy/

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs