Home Doneren Contact

Obstacle run: Reinders Family Run


Op zondag 20 september draait het op Klein Oisterwijk volledig om sportieve families die niet vies zijn van een lekkere uitdaging! Tijdens de Farmers Fun Family Run bedwingen ouders samen met hun kinderen een parcours van 2,5 kilometer dat is voorzien van ±25 stoere & leuke hindernissen. Het parcours is uitgezet op het uitgestrekte Streekpark Klein Oisterwijk en biedt uitdaging voor jong én oud, dus schrijf je snel in! De Family Run zal vanaf 13:00 (richttijd) van start gaan.

Je kan meedoen met je complete familie. Iedere volwassen deelnemer en ieder kind schrijft zich apart in voor dezelfde startgroep. Daardoor ben je vrij om zelf de verhouding van ouders en kinderen te bepalen. Wel adviseren wij een maximum van 3 kinderen op 1 volwassen deelnemer. Deelname voor volwassenen bedraagt € 17,50 euro. Deelname voor kinderen is mogelijk vanaf 6 tot en met 15 jaar oud en bedraagt € 7,50.

Verzamel alle sportieve families in je omgeving en zorg dat je snel tickets scoort voor de speciale Farmers Fun Family Run op zondag 20 september. Meer informatie? Ga naar https://www.toughtenmiles.nl/family-run/

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs