Home Doneren Contact

NK Jeugdwielrennen


Iedereen kan en mag meedoen

Dat is ons uitgangspunt voor het NK Jeugdwielrennen 2019. Natuurlijk doen de bijna 700 jeugdwielrenners die zich geklasseerd hebben mee om die felbegeerde rood-wit-blauwe trui te bemachtigen. Maar ook vrijwilligers, álle jeugdwielrenners van Nederland, kinderen van basisscholen, bedrijven, sponsors, ambassadeurs en noem het maar op. Op 15 juni 2019 is het een groot feest voor iedereen die het ‘bewegen voor IEDEREEN’ een warm hart toedraagt.

Deze stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Op 15 juni hebben we dan ook kind-ambassadeurs van Spieren voor Spieren als ronde miss en -mister. Daarnaast worden er op 15 juni, maar ook vooraf al verschillende acties georganiseerd. We roepen jullie allemaal op om uw spieren in te zetten voor Spieren voor Spieren.

Grote verloting

 

Tijdens het NK Jeugdwielrennen is er een doorlopende verloting, waarvan de opbrengst volledig bestemd is voor Spieren voor Spieren!

Hoe werkt het?
Je kunt lootjes kopen in de permanence Het Spant (bij het ophalen van je rugnummer), bij De Bakplaats van finaliste Marjolein uit Heel Holland Bakt 2017, Keurslager Muilwijk; Nederlands Kampioen worsten maken of bij de stand van Spieren voor Spieren op de wielermarkt.

Prijzen:
€ 1,00 per lot
€ 5,00 voor 6 loten
Bij het kopen van 6 loten of meer, ontvang je een toffe “IK DOE MEE”-sticker.

Met je lot ga je naar de stand van Spieren voor Spieren op de wielermarkt op de Dam, waar je v.a. 10.00u. kunt checken of je prijs hebt. Er zijn trekkingen om 10u., 12u., 14u., 16u. en 18u., waarna de gewonnen lotnummers op de prijzen worden geplakt en deze dus op te halen zijn tot einde wielermarkt (20.00u.).

Er zijn gave prijzen, zoals gesigneerde shirts, petjes, handschoentjes, bidons van Fabio Jakobsen en Jeanne Korevaar, een cactus gemaakt van binnenbanden van Bink Deco, taart van Marjolein, etc. Zeker de moeite waard om 1 of meer lootjes te kopen!


Kom in actie voor Spieren voor Spieren. Iedereen kan meedoen.
Organiseer een spierballenloop en spierballenwielerrondje op je basisschool,wielervereniging, bedrijf of sportvereniging. Iedereen kan dat organiseren. Meld je aan met onderstaand formulier en je krijgt álle informatie en documenten om er een succes van te maken. Het is eenvoudig te organiseren en qua tijd is het eenvoudig in te passen tijdens een reguliere gymles / wielertraining of een vrije middag. Of als onderdeel van een bedrijfsfeestje.

Op 15 juni hebben wij een soort van “Glazen Huis-actie” in Ameide. De cheque, die wij ook voor u / jou maken, kan daar aangeboden worden aan onze kind-ambassadeurs en aan bekende Topsport ambassadeurs (met direct een leuke meet and greet!).
De opbrengsten worden omgeroepen door de speaker en de stand van deze actie wordt de hele dag bijgehouden.

Hoe mooi is het om vanuit heel het land cheques te mogen ontvangen. En dat kan heel eenvoudig. Van iedere wielervereniging is er minimaal één jeugdlid dat zich geklasseerd heeft en mee doet. Maar ook ouders van wielrenners kunnen bij hun werkgever iets organiseren. Of (sport)verenigingen kunnen laten zien dat ze ook meedoen. En ga zo maar verder.

Brengers van de cheque worden op 15 juni 2019 in het zonnetje gezet. De tussenstand wordt op 15 juni rond 19.30uur op het eindpodium bekend gemaakt.

Maar…dan hebben we nog niet de eindstand natuurlijk. De opbrengsten van de activiteiten op de dag zelf en de giften moeten ook nog geteld worden.

Op 30 juni 2019 wordt de definitieve eindstand namens het NK Jeugdwielrennen bekend gemaakt op het NK Wielrennen voor profs in Ede.

Op deze dag zijn we uitgenodigd door de organisatie van het NK Wielrennen in Ede om onze bijdrage aan een grote ambassadeur van Spieren van Spieren aan te bieden. De camera’s staan klaar! We gaan die dag naar Ede en ook jij kunt daarbij zijn! Onze kind-ambassadeurs kiezen uit wie er met ons meegaan!

Meer informatie? Neem contact met ons op via Ine van der Laar, 06-19472143 / svs@nkjeugdwielrennen2019.nl

Kijk voor alle informatie over dit evenement op www.nkjeugdwielrennen.nl

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs