Home Doneren Contact

Mystery Cup voor Spieren voor Spieren


De Mystery Cup is een compleet verzorgd, meerdaags golfavontuur op ‘Europa’s’ mooiste 18-holes golfbanen. Niet alleen de mysterieuze locatie is uniek, de competitievorm net zo goed: de Mystery Cup wordt gespeeld met teams van 2 personen. Samen met uw teamgenoot neemt u het op tegen de andere deelnemende teams. Dit zorgt voor nog meer plezier en gezelligheid op de baan.

De Mystery Cup is bedoeld voor geoefende, zakelijke golfers die de sport serieus beoefenen, maar daarnaast ook de gezelligheid serieus nemen. Deelnemers hebben bij voorkeur een geregistreerde handicap (0 tot 36). Wat uw niveau ook is, u vindt gegarandeerd voldoende plezier en uitdaging in de klasse waarin u gaat spelen. De handicap wordt berekend op basis van het gemiddelde van de beide spelers in een team. Het spel wordt begeleid door golfprofessionals die u desgewenst helpen uw techniek te verbeteren.

Tijdens de Mystery Cup strijden de deelnemers niet alleen voor de winst van de strijd der duo’s, ook maken zij zich samen sterk voor het goede doel van deze editie.
Spieren voor Spieren zet zich samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters van Nederland in om te zorgen voor een betere kwaliteit van leven bij kinderen met een spierziekte.

Door het structureel financieren van onderzoek dat erop gericht is om spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen wil Spieren voor Spieren echt iets veranderen.
Samen met de deelnemers van de Mystery Cup maken wij ons sterk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit mooie doel.

Bekijk voor meer informatie de website.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs