Home Doneren Contact

Klaas Vaak Droomtijdloop


Droomtijdloop 2016

In de nacht van zaterdag 29 oktober op zondag 30 oktober 2016 wordt weer de Klaas Vaak Droomtijdloop gelopen. De uitgelezen mogelijkheid om een ogenschijnlijk snelle tijd te klokken op de halve marathon.

Jubileum AV De Koplopers

In 2016 bestaat AV De Koplopers 30 jaar. Het bestuur organiseert, naast vele andere activiteiten ook de Klaas Vaak Droomtijdloop. De Droomtijdloop is een halve marathon in de nacht van zaterdag 29 oktober op zondag 30 oktober 2016. In deze nacht gaat de zomertijd over in de wintertijd en gaat de klok om 03.00 uur ´s nachts één uur terug. Het is dan vijf jaar geleden dat men voor het laatst heeft kunnen deelnemen aan dit bijzondere loopevenement. Het bestuur verwacht, mede door het ludieke en unieke karakter, dat een groot aantal lopers zich inschrijft. Dit blijkt al uit de vele positieve reacties die tot nu toe van individuele lopers en van andere atletiekverenigingen uit de regio zijn ontvangen.

Inschrijving Klaas Vaak Droomtijdloop 2016

De inschrijving start als de wintertijd overgaat in de zomertijd en de klok dus een uur vooruit wordt gezet. Dit betekent dat je je kan inschrijven vanaf 3 uur in de nacht van zaterdag 26 maart 2016 op zondag 27 maart 2016.

Schrijf je in via deze link.

Droomtijd-Duorun

Hardlopers die de halve marathon een te lange afstand vinden kunnen de afstand in een duo-team afleggen. Iedere deelnemer loopt hierbij een ronde van 10,6 km; het wisselpunt is bij start/finish. Deelnemen als lid van een team geeft je vleugels, samen zweten is goed voor de collegiale verhoudingen. Teams kunnen zich alleen via voorinschrijving inschrijven. Deelnemers aan de duo-run ontvangen ieder een startnummer en chip. De wisseling zal plaatsvinden op het fietspad onder het viaduct van de A13.

Droomtijdloop shirt

Iedere individuele en duorun deelnemer die heeft vooringeschreven ontvangt een startnummer met daarop de voornaam gedrukt en een gratis functioneel Saucony Droomtijdloop shirt.

Eigen risico

Deelname aan de Klaasvaak Droomtijdloop is voor eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing of diefstal van uw eigendommen en/of voor blessures.

 http://www.droomtijdloop.nl/

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs