Home Doneren Contact

Kiwanis Leiden Puzzelrally


Op zondag 27 september 2015 gaat de 2e Leidse Kiwanis puzzelrally van start. Een tocht waar maximaal 40 equipes aan mee kunnen doen en die opnieuw door het prachtige Groene Hart voert. Vanuit het gezellige La Place Zoeterwoude gaat het langs smalle weggetjes, vele foto’s en opdrachten om uiteindelijk te eindigen bij Aannemingsbedrijf Van Mil, Curieweg 8f in Alphen aan den Rijn. Daar kunnen alle deelnemers genieten van een hapje en drankje onder muzikale begeleiding van de ‘Old Rhine Jazz band’.

Beleef de rally van afgelopen jaar alvast om een indruk te krijgen wat u op zondag 27 september allemaal kunt verwachten. Bekijk het fotoalbum van de 1e Leidse Puzzel Rally via foto’s Kiwanis puzzelrally.

Goede doel

U rijdt voor voor de stichting Spieren voor Spieren. Een stichting die zich inzet voor kinderen met een chronische spierziekte.

Aanmelden rally

Meld u aan via het aanmeldformulier. De registratie geldt na betaling van 99 euro (voor twee personen per auto) op rekeningnummer NL14INGB 06 607 67 066 t.n.v Kiwanis Leiden o.v.v. 2e Leidse Puzzel Rally. Wilt u meer weten over de rally, neemt u dan contact op met voorzitter Piet Smit, 06-54666456 of Thea Lansbergen 06-321605585.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs