Home Doneren Contact

Keepersdag


Keepen voor het goede doel?

Wil jij kinderen helpen met een spierziekte?

In samenwerking met Keepersschool Zwolle en WZC Wapenveld wordt er een professionele keepersdag georganiseerd, waarbij alle opbrengsten naar stichting “Spieren voor Spieren” gaat. Stichting “Spieren voor Spieren” komt op voor kinderen met een spierziekte, die graag willen sporten.

Een goed moment dus om te keepen voor deze kinderen, want alles staat in het teken van deze kinderen, en jij kan ze daarbij helpen!

Wat gaat er op deze dag gebeuren?

Het is de bedoeling dat de keepersdag twee trainingsblokken kent en een toernooiblok, waarbij je als keeper prijzen kunt winnen. Blok één zal in het teken staan van een techniek training in verschillende oefeningen, door op diverse aspecten te trainen word jij voorzien van de nodige coaching en oefenstof. Blok twee zal in het teken staan van tactische trainingen. Je zal dan leren om je techniek toe te passen in diverse wedstrijdsituaties. En als laatst zal er een keeperstoernooi komen, waarbij jij je kunt onderscheiden en jezelf bekronen tot winnaar van de dag!

Op deze dag worden de beste keepers uit de volgende leeftijdscategorie bekroond tot winaar van de dag, namelijk de: E/F categorie, D/C categorie en de B/A categorie. Daarnaast zal er ook een prijs zijn voor het keeperstalent van de dag.

Het programma:

– 16:00 Start keepersdag (Blok 1: Techniek training)
– 17:00 Pauze
– 17:20 Start training 2 (Blok 2: Tactische training)
– 18:20 Pauze
– 18:30 Demotraining o.l.v. de trainers
– 19:00 Start keeperstoernooi (Blok 3: Toernooi/Spel)
– 20:00 Verloting/Prijzen/Winnaar beste keeper
– 20:30 Einde keepersdag

Trek dus je keepershandschoenen aan en schrijf je in via www.keepersschoolzwolle.nl!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs