Home Doneren Contact

Joy Jaagpad Tennistoernooi


Joy Jaagpad is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste en leukste tennisverenigingen van Nederland. Tijdens het jaarlijkse Open Toernooi is het één groot feest op de club. Sinds een aantal jaar hoort daar ook een tombola bij voor het goede doel! Dit jaar is dat Spieren voor Spieren geworden. De reden? Kids moeten ongestoord kunnen sporten. De meeste van onze leden hebben weleens een blessure meegemaakt, maar wat als je al van jongs af aan niet of steeds moeilijker kunt bewegen? Dat is verschrikkelijk en onderzoek is noodzakelijk.

Help Joy mee om geld op te halen voor Spieren voor Spieren. Dat kan tijdens de Toernooiweek (4-12 juli 2015) door lootjes te kopen voor de tombola (loterij) die plaatsvindt op vrijdagavond 10 juli 2015 óf door een bedrag te doneren via deze pagina. Het bestuur van de tennisclub zal het opgehaalde bedrag verdubbelen!

Alvast hartelijk dank en hopelijk tot ziens op vrijdag 10 juli, waar mooie prijzen verloot zullen worden zoals kaarten voor de Davis Cup, ABN Amro Open, tenniskleding, korting op tennisvakanties en nog veel meer…

Namens de gehele OT commissie,

Ivy de Bruijn
Bestuur Joy Jaagpad

normal_c124bb12e613e69ef134629af88ca44c4d5bc5ae

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs