Home Doneren Contact

Ironman Challenge RSG Tromp Meester


RSG Tromp Meester, wil met de Sportklas leerjaar 2, een bijdrage leveren aan de Stichting Spieren voor Spieren. Onze leerlingen hebben extra sport gekozen omdat ze houden van sport en/of meer bezig willen zijn met hun gezondheid en conditie.

De RSG wil aan onze leerlingen meegeven, dat kunnen sporten een voorrecht is, wat niet voor iedereen is weggelegd! Maar wij kunnen al sportend wel iets betekenen voor andere kinderen die een beperking hebben, vandaar onze Ironman Challenge!

Afgelopen week hebben we met de shuttlerun test en een kracht circuit gevoelt welke spieren betrokken zijn bij bepaalde bewegingen. In de komende 3 weken gaan we naar Avanty, die ons professioneel gaan begeleiden in het verbeteren van onze conditie met onderdelen als Spinning en allerlei verschillende cardio-apparaten.

Op donderdag 3 december sluiten we deze trainingen af met de Ironman Challenge, waarbij we zoveel mogelijk kilometers gaan afleggen in 1 uur tijd door middel van fietsen, hardlopen, schaatsen en crossen op de locatie van Avanty.  U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken, maar daarnaast nog beter, om via de website een financiële bijdrage te doen zodat we alle kinderen kunnen laten bewegen!

Knipsel

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs