Home Doneren Contact

Golftoernooi Heelsum


Op 31 augustus aanstaande organiseert Lionsclub Renkum haar jaarlijkse golftoernooi op de golfbaan van Golfclub Heelsum. De opbrengst van dit toernooi komt weer volledig ten goede aan Spieren voor Spieren. Deelname is nog mogelijk!

Het is alweer het achtste golftoernooi dat op deze wijze wordt georganiseerd. Uit de reacties van deelnemers en sponsoren hoort de organisatie terug dat men de golfdag niet alleen als een ‘goede doelen dag’ ervaart, maar ook als een uiterst informele, aangename en goed verzorgde dag van ontspanning. Na een welkom zullen maximaal 20 flights van 4 deelnemers tegelijk een toernooi over 18 holes spelen. Na afloop is er een borrel met hapjes en de gelegenheid voor deelnemers om zich op te frissen. Vervolgens wordt de dag afgesloten met een gezamenlijk diner. Tijdens dit diner wordt gepoogd de opbrengst van de dag nog wat verder te vergroten door een veiling. Deelnemers kunnen ervoor kiezen om in een eigen flight met vrienden, zakenpartners of collega’s, samen te spelen. Maar men kan zich ook individueel inschrijven en op informele wijze nieuwe contacten maken.

Ook aan de niet-golfers is gedacht. Speciaal voor hen wordt er een golfclinic georganiseerd. Onder begeleiding van een golfprofessional worden de basisbeginselen van het afslaan, chippen en putten geoefend. Ook de golfclinic zal gepaard gaan met een kleine competitie. Alles bij elkaar een leuke manier om kennis te maken met de golfsport!

Voor meer informatie en eventuele aanmeldingen kan de speciale website over dit golftoernooi worden bezocht: https://www.golfdaglionsrenkum.nl/

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs