Home Doneren Contact

Dutchboarders


http://dutchboarders.nl/

Met ons team zijn we 18 juli van plan in twee weken tijd, een trip te maken van 500 kilometer. We starten in onze woonplaats Sassenheim (Nederland), en ons doel is om 1 augustus aan te komen in Parijs (Frankrijk). Iedere dag leggen we een afstand van ongeveer 40 kilometer af, met een paar rustdagen ertussen. De route die we gaan nemen is nog niet bekend, we zijn nog bezig met het uitzoeken welke route het meest gunstig is. We zullen gebruik gaan maken van navigatie op onze telefoons en een kaart.

Iedereen neemt een rugzak mee, met daarin een tent, slaapzak, matje en overige middelen (we bepakken ons zo licht mogelijk). Ook zullen we ons gaan voorzien van bescherming. We hebben een paar slaapplekken via couchsurfing kunnen regelen en soms zullen we kamperen. Wanneer we door een tegenvaller niet op tijd aankomen, hebben we in ieder geval de middelen om ergens te gaan kamperen. Couchsurfing.com is een website waar mensen gratis slaapplekken aanbieden bij hun thuis.

De trip zullen we vastleggen op film, om zo jullie mee te nemen op onze reis. We willen hiervoor kleine actie camera’s gaan gebruiken omdat ze erg licht zijn en een hoge beeldkwaliteit leveren. Nadat we aangekomen zijn in Parijs, zullen we daar vier dagen blijven en vervolgens gaan we met de sneltrein terug naar Nederland.

Training
We trainen voor de trip door afstanden af te leggen van ongeveer 50 kilometer. We nemen tijdens zo’n training ongeveer evenveel bagage mee als we naar Parijs gaan meenemen.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs