Home Doneren Contact

De Hooge Rotterdamsche


Ook dit jaar ondersteunt De Business Club, het ROG én Golfclub De Hooge Rotterdamsche Spieren voor Spieren door haar Business Club wedstrijd in te zetten als fundraisingstoernooi. Leden van de Business Club, De Hooge Rotterdamsche en hun partner en gasten zijn van harte uitgenodigd in te schrijven.
Golfers van andere banen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Schrijf in via dit formulier.

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! 20.000 kinderen in Nederland hebben een spierziekte. Spieren voor Spieren organiseert alweer voor de 10e keer een golftoernooi met als doel geld inzamelen voor onderzoek zodat spierziekten de wereld uit worden geholpen.

Reacties van deelnemers aan ons toernooi zijn enthousiast, dat men deze golfdag niet alleen als een ‘goede doelen dag’ ervaart, maar ook als een uiterst informele, aangename en goed verzorgde dag van ontspanning.

Dit jaar ontmoet u en/of speelt u zelfs samen met bekende Nederlanders die zich als ambassadeur inzetten voor Spieren voor Spieren. U kunt kiezen om in een eigen flight met vrienden, zakenpartners of collega’s samen te spelen. Natuurlijk kunt u ook individueel inschrijven en zo op informele wijze, nieuwe contacten maken.

De ambassadeurs die tot nu toe hebben toegezegd zijn: André Ooijer, Ronald de Boer, Reinder Nummerdor, Martijn Reuser, Willy van de Kerkhof, Leo Beenhakker en Minke Booij!

Naast passie voor golf willen wij samen met u graag ons steentje bijdrage en de maatschappij iets nalaten. Om die reden kiest De Business Club van De Hooge Rotterdamsche ieder jaar een nieuw goed doel uit. Ten behoeve van dit goede doel, dit jaar Spieren voor Spieren, verkoopt zij bij iedere businesswedstrijd Mulligans en staat het Rijnmond Open Golf (ROG) 5% van haar inkomsten af.

Kijk hier voor de mogelijkheden.

Klik hier om direct in te schrijven!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs