Home Doneren Contact

Dag van de Kracht: congres voor de (para)medische professional


Op dinsdag 21 april organiseert onze partner Matrix Fitness het landelijk congres Dag van de Kracht. Een inspirerende dag voor (para)medische professionals die zich verder willen verdiepen in revalidatie, high performance sports en active ageing. Op de Dag van de Kracht 2015 delen gevestigde namen uit sport en wetenschap, zoals Tom van ’t Hek, Henk Kraaijenhof en Jac Orie, hun kennis en ervaring met een select publiek. Het programma is kleinschalig van opzet, zodat er veel ruimte is voor interactie. Kortom: een congres boordevol inspiratie, toonaangevende sprekers en sterk inhoudelijke sessies!

Inschrijven
Het aantal beschikbare plaatsen voor de Dag van de Kracht is beperkt. Kaarten kosten slechts € 25,- per stuk (inclusief lunch, gratis parkeren en btw) en zijn te bestellen via www.dagvandekracht.nl. De helft van de opbrengsten van de kaartverkoop wordt gedoneerd aan Stichting Spieren voor Spieren.

Interactief en toegankelijk
Het congres richt zich op (para)medische professionals zoals fysiotherapeuten, sportartsen, revalidatieartsen, coaches en personal trainers. Thema’s die in de prachtige omgeving van de Maarsseveense Plassen aan bod komen zijn onder andere de rol van (medische) fitness bij revalidatie, high performance sports en active ageing. Het programma is kleinschalig van opzet, zodat alle deelnemers actief kunnen reageren op stellingen van sprekers Tom van ’t Hek, Henk Kraaijenhof, Jac Orie en Ard Schenk.

Inschrijven kan via www.dagvandekracht.nl

Dag van de Kracht sprekers Matrix

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs