Home Doneren Contact

Business avond in teken van POWER


De ScanCoveryTrial is een autosportevenement waarbij een race- of rallylicentie niet nodig is. De tour tocht editie 2016, wordt gereden van Zaterdag 2 januari tot en met zondag 10 januari 2016. De tocht gaat in 8 dagen tijd kris kras door het prachtige Scandinavie, ruim 6.500 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel minus 40 graden Celsius.

Remco Klein Ovink en Geert Luth zullen aan deze prachtige race gaan meedoen voor Spieren voor Spieren. Om meer aandacht voor hun actie te krijgen en om uiteraard sponsoren te vinden organiseren zij op dinsdag 24 november aanstaande vanaf 19.30 uur een business avond. Deze avond zal in het teken staan van POWER.

De heer Hans Biesheuvel zal de avond starten om 20.00 uur met een powerspeech. Hij is de man achter Ondernemers Nederland.  www.onl.nl

Waar liggen de groei mogelijkheden voor het midden – en kleinbedrijf voor de komende 10 – 20 jaar binnen Nederland?

Na de masterlezing zullen Remco Klein Ovink en Geert Luth, beide ondernemers, vertellen waarom zij meedoen aan de Scan Covery Trial (www.scanct.nl  team 52) in Scandinavië voor het goede doel Spieren voor Spieren. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting.

Aansluitend volgt een veiling waarvan de opbrengst ten goede komt aan het goede doel .

TV persoonlijkheid Jort Kelder zal tijdens de borrel de fijne kneepjes van het sabreren van een champagne fles uitleggen. Daarna is er gelegenheid voor een Meet & Greet.

Daarnaast bieden wij de gelegenheid om alleen op die avond als ondernemer BTW vrij te kunnen kopen bij ons in de  winkel. DAT BETEKENT 21% KORTING *.

Voor deze zeer bijzondere avond kunt u zich aanmelden via klantenservice@blijdesteijn.nl  .

Wij ontmoeten  u en uw partner graag bij ons op de Business avond.

 

Business avond Blijdesteijn.jpg

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs