Home Doneren Contact

BrandLoyalty Vestingloop


Op zondag 27 mei 2018 vindt de dertiende editie van de BrandLoyalty Vestingloop in ‘s-Hertogenbosch plaats. De voorbereidingen rondom het gehele programma en de verschillende looponderdelen zijn in volle gang en zijn er meerdere afstanden af te leggen.

De afstanden
5 KM Para Run – Tijdens de 13e editie van de BrandLoyalty Vestingloop wordt er ook voor de mindervalide runners de mogelijkheid geboden om mee te doen aan dit evenement. Ben je visueel gehandicapt, een wheeler of ren je bijvoorbeeld op blades? Doe ook mee! De 5 km Para Run deelnemers (en eventuele begeleiders die gratis meedoen) starten vanuit een eigen vak. Voor aangepaste faciliteiten kan gezorgd worden.

Grasso trimloop 5-10-15 km – Voor de beginnende lopers is er de 5 kilometer, de geoefende lopers kunnen hun krachten meten op de 10 en 15 kilometer Grasso trimloop.

Claeren bedrijvenloop 5-10-15 km – Werken aan je gezondheid, genieten van de omgeving en samen een team vormen! Samen met je baas, collega of zakenrelatie hardlopen door ‘s-Hertogenbosch. Vorm een team en laat zien tot welke sportieve prestaties jullie samen in staat zijn.

Van den Udenhout Wedstrijdloop – De Van den Udenhout wedstrijdloop over 15 km is bij de Atletiekunie aangemeld en IAAF gecertificeerd. Deelname is alleen mogelijk voor leden van de Atletiekunie. Dit kan in de volgende categorieën: MSEN, M35, M45, M55+, VSEN, V35 en V45+.

Rabobank Kidsrun 1 KM – Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen gratis deelnemen aan de 1 kilometer kids run. Rennend door de stad en met rode konen finishen aan de voet van de Sint Jan. Een parcours om van te dromen en een leuke en gezellige plek voor je ouders, opa’s en oma’s en vrienden om je aan te moedigen. Uiteraard krijg je na deze fantastische prestatie een medaille uitgereikt.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs