Home Doneren Contact

Benefietgolfdag georganiseerd door Golfbaan De Hooge Rotterdamsche en PTI


Golfbaan De Hooge Rotterdamsche en PTI organiseren een benefiet golfdag voor Spieren voor Spieren
Op 28 oktober 2020 wordt voor de vierde keer in successie de benefiet golfdag voor Spieren voor Spieren georganiseerd. Dit gebeurt door de Business Club van De Hooge Rotterdamsche, op de gelijknamige baan, een van de mooiste, gezelligste en uitdagendste golfbanen van Nederland. Ook nu belooft het weer een informele, goed verzorgde en ontspannen golfdag te worden met als goede doel het bestrijden van spierziekte bij kinderen.

Waarom is Spieren voor Spieren ons goede doel?
Minke Booij, directeur van Spieren voor Spieren vertelt: “Om te kunnen blijven strijden voor kinderen met een spierziekte is geld nodig. Veel geld. We waarderen het dan ook enorm dat PTI en golfbaan De Hooge Rotterdamsche zich aan ons verbonden hebben. Een aantal van de ambassadeurs en (ex)topsporters van onze stichting neemt ook deel aan de golfwedstrijd voor een maximaal resultaat. Alleen samen kunnen we alle spierziekten bij kinderen verslaan. Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! De impact van een spierziekte op een kind, het gezin en de omgeving is enorm. Daarom organiseren we met elkaar deze bijzondere golfdag!”

KUNT U GOLFEN? GOLF DAN MEE!
Iedereen die kan golfen, kan aan deze speciale Spieren voor Spieren benefiet golfdag deelnemen! De avond wordt afgesloten met een diner en een veiling. Interesse? Mail naar Amanda Wetter (amanda.Wetter@pti.nl) voor meer informatie!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs